• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Політичну рекламу транслюватимуть з сурдоперекладом

    Опубликовано: 2005-12-13 17:18:00
    Центральна виборча комісія надасть можливість інвалідам реалізувати своє виборче право на парламентських виборах 2006 року.
     
    За словами заступника голови ЦВК Марини Ставнійчук, Центрвиборчком вимагатиме сурдоперекладу для агітаційних роликів, що фінансуються з державного бюджету. Вона також зауважила, що на кожній виборчій дільниці має бути два трафарети із шрифтом Брайля для сліпих громадян.

    Марина Ставнійчук, заст.голови ЦВК:

    - В вимогах до приміщень для голосування, принаймні буде розглядатися це питання на засіданні ЦВК, щоб розміри кабін були дещо ширші, щоб людина у візкумогла заїхати в кабіну і виїхати вільно з неї. Це надзвичайано важливо. Ми відпарцьовуємо те питання, щоб столики,ю які розміщуються у кабінах для голосування, були трошки нижче розміщені ніж вони є. Для пересічних громадян, мабуть, не буде складно трошкт нижче опустити руку і поставити відмітку в бюлетені,а для людей з вадами буде так легше проголосувати.
     
    5 канал
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.