• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Старт Громадянської мережі "ОПОРА"

    Опубликовано: 2005-12-14 10:33:00

    14 грудня 2005 року о 13.00 у інформаційному агентстві Інтерфакс відбудеться презентація Громадянської мережі „ОПОРА” та обґрунтування нової концепції громадської активності в Україні.

    Настав час створити потужне об’єднання, яке навчить громадськість контролювати дії влади та одночасно брати на себе відповідальність за власну бездіяльність. Якщо громадськість знає методи партнерської співпраці з владою, то вона повинна діяти, а якщо українець володіє знаннями і не діє, то він заслуговує на те, що має. Сплеск громадянської активності осені – зими 2004 року показав, що свідомість пересічного українця зазнала змін і замість переляканого, самотнього та безвідповідального „гомо совєтікус” прийшов громадянин нового зразка. Наслідком минулорічних подій стало народження нової системи цінностей, в якій українець є творцем та відповідальним за майбутнє своєї країни. Активність, відповідальність, солідарність – це ті три чинники, які повинні стати ОПОРОЮ у подальшому розвитку України.

    Але несистемність підходу до вироблення формули взаємодії влади – громадськості – бізнесу стала причиною декларативності якісних змін у цих процесах. Тому пересічного громадянина, який інтуїтивно відчуває найменшу фальш чи байдужість, інфіковано комплексом безсилля перед державними інституціями.

    Тому засновники Громадянської кампанії „Пора!”, її активісти, учасники Помаранчевої революції, які брали на себе відповідальність за майбутнє своєї країни, оголошують про створення нової Громадянської мережі „ОПОРА”, метою якої є побудова країни відповідальних громадян.

    В рамках ГМ „ОПОРА” реалізовуватися ряд проектів, які будуть презентовані на прес – конференції.

    Старт Громадянської мережі „ОПОРА” розпочнеться з проведення загальноукраїнської акції 14 грудня о 13.00 в 27 містах України на центральних площах міст.

    На прес–конференції виступатимуть: Любов Єремічева, речник ГМ „ОПОРА”, Олександр Неберикут, активіст ГМ „ОПОРА”, Олег Левченко, член ради ГМ „ОПОРА”.

    Також завтра відбудеться старт інформаційного ресурсу громадянської мережі - сайту www.opora.org.ua

    Сила Народу

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.