• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Стретович: Політичні "перебіжчики" - майбутні ізгої в новому таборі

    Опубликовано: 2005-12-14 12:17:00
    "Усі "перебіжчики", які шукають теплого дощу у грудневі дні, як політики можуть пакувати валізи, оскільки в політиці, як і в кожній справі, цінується принциповість, послідовність і абсолютна прогнозованість поведінки, - заявив сайту RAZOM народний депутат, член фракції "Наша Україна" Володимир Стретович, коментуючи активний процес "міграції" депутатів з одної парламентської фракції до іншої в період затвердження партіями та блоками своїх виборчих списків.
     
    "Цей феномен української політики при неструктурованості суспільства і парламенту не є новим, - зазначив Стретович, - Незадоволений своїм місцем у списку, той чи інших політик, перейшовши в інший "табір", зіткнеться з певними проблемами. "Звідки він взявся, хто йому що обіцяв? – зазвичай саме такою бува реакція на "новачка". Тому, потрапляючи в таке, по-суті, вороже середовище, "перебіжчики" неминуче стають ізгоями. А виборець при абсолютній свободі слова, яка сьогодні існує, буде прекрасно поінформований – хто ж складає основу того чи іншого політичного альянсу.
     
    Такі "стратеги", вирішивши, що в політичної сили, до якої вони примикали, нема ніяких шансів на виборах, чіпляються за останню соломинку, намагаючись напитати щастя в іншому місці. Я не знаю, звісно, мотивів більшості таких рішень, але мені здається, що це – просто "грюкання дверима".
     
    Але це буде останнім політичним кроком тих, хто вирішив "переметнутися" і, як показує досвід, такі політики не є довговічними, вони сходять з політичної арени, - зазначив Стретович.
     
    "Цей процес буде продовжувався ще не довго, - вважає народний депутат, - тому що процес формування виборчих списків партіями та блоками вже практично завершився. І створювати конкуренцію тим, хто стояв біля витоків цих політичних списків, буде дуже-дуже складно".
     
    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.