• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Райдуга" малює собі райдужні перспективи на виборах-2006 і просить захисту у Президента

    Опубликовано: 2005-12-14 12:27:00
    За місця у наступному парламенті змагатиметься і партія "Райдуга!". Під час минулих парламентських перегонів її було знято з реєстрації через порушення вимог щодо висунення кандидатів у партійних списках. На нинішньому з'їзді лідер "Райдуги" Михайло Гуцол звернувся до Президента Ющенка з проханням захистити його від кілерів, які ніби-то переслідують його. Із схожими заявами свого часу він звертався і до Президента Кучми.
     
    Зелені з помаранчевим вкрапленням. У такі кольори малює себе "Райдуга". Її лідер Михайло Гуцол минулі парламентські перегони розпочинав із гарцування на коні. Цього разу поки що - без креативу. З'їзд розпочинають із церемонії освячення перемоги. Згодом один із духовників посідає місце у президії. Крім рішення - боротися за місця в Парламенті, делегати одноголосно виключають із лав партії ... Вадима Рабіновича. Мілліонер, який не платить членські внески, тут не потрібен - каже Гуцол.
     
    Михайло Гуцол, лідер "Райдуги":
     
    - Винесли таке рішення: шо сказати йому - ганьба і йди геть! Геть Рабінович з зелених. Райдуги! Іди до зелених ПЗУ, отам твоє місце! Тама раньше було твоє місце і йдти і сьогодні туда! А залякати зелених екологів "Райдуги" нікому не вдасться і ніколи і нізащо!
     
    Вадим Рабінович цією звісткою не засмучений. Підтверджує, що не сплачував внески. Рішення зїзду вважає правильним.
     
    Вадим Рабінович:
     
    - Я сказал Михаилу Гуцолу, которого очень уважаю и люблю, что все же те предложения, которые он выдвигает в качестве программы - это легализация проституции и наркотиков - все-таки общество к таким радикальным вещам не готово. Видеть себя в рядах борцов за легализацию проституции - мне бы не хотелось. а вообще я хочу сказать без шуток, что клоунада закончилась. Думаю, и время клоунов прошло.
     
    Втім, Гуцол малює райдужні переспективи для партії  - він націлився аж на 20% електоральних симпатій. При цьому сам завбачливо просить не сміятися. Партійці вірять лідеру.
     
    З'їзд "Райдуги" відбувся у напівпорожній залі. Навіщо такій малій кількості людей - настільки велике приміщення, партійний лідер пояснив винахідливо. Екологи люблять багато чистого повітря.
     
    Ольга Сніцарчук, Олексій Жиленко, 5 канал
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.