• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • БЮТ пропонує переглянути закони, що стосуються місцевого самоврядування та системи влади у Києві

    Опубликовано: 2005-12-14 17:11:00

    Блок Юлії Тимошенко пропонує переглянути закони, що стосуються місцевого самоврядування та системи влади у Києві. Партійці виступають за узаконення місцевих референдумів та зменшення повноважень Київського міського голови. 

    Автор концепції, Микола Томенко не відкидає припущень, що сам претендуватиме на крісло столичного мера, але поки й не підтверджує. Ім'я кандидатури від БЮТ буде відомо згодом, а поки що Томенкові окрім третього місця у списку до Верховної Ради запропонували очолити перелік претендентів блоку на депутатські місця у Київраді.

    Микола Томенко, заступник керівника БЮТ:

    - Або ми матимемо власного кандидата, або ми не будем підтримувати нікого з діючих кандидатів. Керівництво блоку і прийняло рішення, щоб я йшов першим у списку до Київради - щоб допомагати моїм колегам і так далі. Хоча це не забороняє мені балатуватися на посаду київського міського голови, але це рішення буде прийнято пізніше.

    Концепцію управління столицею Томенка підтримують не всі "бютівці". За словами деяких представників партії, з ними не радились.

    Віталій Комов, депутат Київради, фракція БЮТ:

    - Истинная цель "розробки" - представление Томенка как будущего мера, показать киевлянам, что есть другие подходы, отличные от того, что сегодня уже есть. Но чего-то детального и глубокого сегодня небыло представленно, и это меня очень беспокоит.

    "5 канал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.