• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко наголошує, що не допустить використання адміністративного ресурсу на парламентських виборах-2006

    Опубликовано: 2005-12-15 10:07:00
    Президент України Віктор Ющенко наголошує, що не допустить використання адміністративного ресурсу на парламентських виборах-2006.  Про це він сказав сьогодні в ексклюзивному інтерв’ю УТ-1.
     
    «Жоден службовий кабінет на вибори працювати не буде, жоден службовий автомобіль працювати не буде. Жодна копійка державного бюджету, чи з міністерського бюджету, чи з місцевого бюджету відповідної території на партійні вибори будь-якої з політичних сил працювати не буде. Я гарантую це», – підкреслив Глава Української держави.
     
    Як повідомила прес-служба Президента України, говорячи про участь у виборчій кампанії представників центральної та місцевої влади – членів НСНУ,  Ющенко висловив думку, що до партійного списку логічно було б включати лише ті фігури, які можуть реально вплинути на підвищення авторитету та популярності блоку.
     
    За словами Президента, йдеться зокрема про регіональних лідерів, які готові «в позитивному сенсі допомогти формуванню іміджу загальнонаціонального списку».
    «Такі питання я б радив, щоб Політрада (блоку) розглянула, але це скоріше випадки – це не є правило», – сказав В. Ющенко, зазначивши, що це стосується не тільки голів облдержадміністрацій, а й урядовців.
     
    В інших випадках, вважає Президент, держслужбовці «повинні бути віддані своїй професії і працювати на своїх посадах».
     
    Він також підкреслив, що державні службовці, які вирішать брати участь у виборах, на період кампанії, безумовно, мають піти у відпустки.
     
    ELCOMART Выборы 2006
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.