• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Михайло Добкін: Я досі не можу зрозуміти, навіщо Ющенко пішов у Президенти

    Опубликовано: 2005-12-15 10:50:00
    Усі його дії викликають у мене таку ж реакцію. Про це заявив член фракції Партії регіонів «Регіони України» Михайло Добкін.

    Депутат не розуміє логіки президента. «Губернатора однієї області (Лаврика - ред) він переводить в іншу область. Іншого губернатора (Атрошенка - ред) звільняє і бере в партійний список. Мало того, призначає його куратором на виборах по трьом областям. Виходить так: або губернатор, що добре працював, раз йому доручають кураторство над трьома областями, настільки гарний, що ним жертвують і призначають працювати не заради країни, а заради перемоги партію на виборах; або він дуже поганий. Але тоді де логіка? Чому поганому губернатору доручають кураторство на виборах?» – дивується парламентарій.

    «Зараз президентська команда намагається випросити в Президента все можливе для полегшення своєї боротьби на виборах. Бо, як свідчать дослідження, рейтинг у неї не дуже високий», – зазначив М.Добкін і спрогнозував: «Якщо чинній владі дуже повезе, то вона буде третьою на парламентських перегонах. Проте її ще можуть комуністи обігнати».

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.