• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна": У Регіонів піар-істерика

    Опубликовано: 2005-12-15 11:51:00
    Заява
     
    Блоку "Наша Україна"
     
    Виборчий Блок "Наша Україна" заявляє про рішучий протест щодо навмисного нагнітання фракцією Регіонів України ситуації навколо пропозиції Президента України винести на громадське обговорення комерційну ідею створення в зоні відчуження ЧАЕС могильника ядерних відходів. У заяві парламентської фракції Партії Регіонів цинічно перекручуються факти, і саму ідею громадського обговорення, винесену Президентом на всеукраїнський загал, регіонали подають як доконане політичне рішення.
     
    Такі безпідставні звинувачення ми трактуємо як черговий передвиборчий піар, що має на меті дискредитувати політичних опонентів. Проте для фракції регіонів залишається незрозумілим, що вперше за останні десятиліття Глава держави пропонує важливу тему на громадське обговорення. Цього не було в період “закулісних домовленостей” режиму Кучми-Януковича, який був далеким від європейських традицій тісного діалогу держави й суспільства.
     
    Ми переконані, що істеричний тон заяви фракції Регіонів України диктувався не вболіванням за майбутнє громадян України, економічну чи екологічну безпеку країни, а виключно політичними амбіціями. Це стосується і заяв щодо федералізму, а насправді – олігархічного привласнення південно-східного регіону, в якому громадяни України стануть заручниками кількох “паханів” із темним, кримінальним минулим.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.