• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЦВК не повинна реєструвати виборчі списки партій та блоків,мовби скопійовані з "чорних списків" ПОРИ

    Опубликовано: 2005-12-15 15:18:00
    Андрій Юсов, член Політради Громадянської партії «ПОРА»:
     
    - Найближчими днями відбудеться близько двох десятків з’їздів різних політичних сил, на яких затверджуватимуть партійні списки для участі у майбутніх парламентських виборах. Вже сьогодні відомо, що деякі партії та блоки намагатимуться проштовхнути до нового складу Верховної Ради осіб, які заплямували себе організацією масових фальсифікацій на минулих виборах, участю у сумнівних зібраннях, спрямованих на порушення суверенітету та територіальної цілісності України, а також корупцією та іншими протизаконними діями та вчинками. ПОРА давно вже гідно оцінила таких людей, внісши їх прізвища до «чорних списків», звідки шлях має стелитися за грати, а не в парламент. На сьогодні найбільше фігурантів «чорних списків» можна побачити у списку Партії регіонів, хоча є інформація і щодо можливості появи таких людей і у списках НСНУ та БЮТ.
     
    Тому ПОРА ретельно відстежуватиме наявність таких горе-кандидатів у депутати у списках суб’єктів виборчих пергонів, регулярно інформуючи про це ЦВК. Також залишаємо за собою право вимагати від ЦВК не реєструвати жодного фігуранта «чорних списків». Якщо ж усупереч здоровому глузду «чорні списки» ПОРИ таки будуть зареєстровані ЦВК як виборчі, ми звернемося до виборців із засторогою щодо голосування за такі політичні сили.
     
    Прес-служба партії "ПОРА
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.