• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Петро Олійник презентував ключову тезу передвиборчої кампанії НСНУ – «Ні - корупції!»

    Опубликовано: 2005-12-15 17:25:00
    15 грудня у колишньому штабі коаліції «Сила народу», що на вул. Дорошенка, 14, відбулася прес-конференція голови ЛОО НСНУ Петра Олійника, присвячена програмі «Ні корупції!». «Капітал сьогодні вимагає прозорих правил гри, зрозумілих законів і конкурентного рівного середовища», — так окреслив девіз програми лідер ЛОО НСНУ.
     
    За словами П. Олійника, саме недосконала законодавча база сприяє розвитку корупції та унеможливлює боротьбу з нею. «В Україні існує конвеєр, який штампує закони, що не відповідають реаліям дня. Найбільше порушень закону спостерігається в частині продажу землі. У нас це – Брюховичі, Східниця, Трускавець, землі яких безпардонно роздаються на 49 років в оренду», — зазначив П. Олійник.
     
    Він переконаний, що дотепер не знищена корупція на митниці. «Має бути чітко написано: митні тарифи затверджуються терміном на п’ять років без права вносити зміни», — пояснив він. Третя теза програми – законодавчо посилити відповідальність виконавчих органів влади, які сьогодні «переобтяжені своїми правами», за рішення, які призводять до корупції. На думку П. Олійника, громадський контроль над діяльністю усіх структур влади остаточно подолає корупцію.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.