• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин очолив першу п’ятірку

    Опубликовано: 2005-12-19 11:23:00
    Голова Верховної Ради України, лідер Народної Партії Володимир Литвин очолив першу п’ятірку блоку свого імені. До неї також увійшли відома співачка Софія Ротару, космонавт Леонід Каденюк, академік Валерій Смолій та голова Верховного Суду України Василь Маляренко.
     
    Про це журналістам повідомив Володимир Литвин 17 грудня по завершенню міжпартійного з’їзду виборчого блоку політичних партій «Народний блок Литвина», до якого ввійшли Всеукраїнська селянська демократична партія Валерія Вощевського та Всеукраїнське об’єднання лівих «Справедливість” Івана Чижа. Відповідно 360 голосів належатиме саме Народній Партії, 45 – отримають дві інші.
     
    Щодо присутності у списку відомої артистки Софії Ротару, Володимир Михайлович зауважив, що "культура і духовність деградують в Україні надзвичайно швидко, і про це повинні говорити ті люди, які мають таке право". На його думку, сьогодні слід робити значний акцент саме на культуру і духовність. Оскільки при значних зусиллях «економіку врешті-решт ми зрушимо з „мертвої точки".
     
    Разом з цим у представників засобів масової інформації виник ряд запитань про невключення до списку блоку Віктора Пінчука. Однак Володимир Литвин пояснює відсутність цієї політичної фігури в списку свого блоку тим, що його не висунули партійні осередки. "Список формувався на підставі регіональних організацій, які висували кандидатів у первинному осередку, потім обговорювали в районній організації, на обласній конференції і подавали сюди до центрального штабу", - зазначив лідер блоку.
     
    Поряд із тим у списку немає "жодної людини, яку б не запропонували партійні організації". Адже, наприклад, Сергія Льовочкіна, який отримав 13 місце в списку, було висунуто київським осередком Народної Партії, а Володимира Семиноженка – харківським осередком. Він отримав 40 місце.
     
    Прес-служба Народної Партії
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.