• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УРП “Собор” не хоче бачити в парламенті артистів

    Опубликовано: 2005-12-19 12:12:00
    Українська республіканська партія “Собор” (лідер партії – Левко Лук’яненко) закликає українських артистів відмовитися від участі у виборчій кампанії у складі списків політичних партій та блоків, повідомляєте прес-служба партії.
     
    Прикриваючись вашими обличчями, корумповані чиновники та нечесні на руку бізнесмени лізуть до парламенту, щоб продовжувати грабувати українських народ. Шкода, що люди, які є голосом та совістю нації, не розуміють міри відповідальності перед суспільством за свої вчинки. Не можна обмінювати народну любов на парламентське крісло. Стаючи депутатом від певної політичної сили ви берете на себе особисту відповідальність за всі дії партійного керівництва. Віддаючи їм частину своєї популярності ви берете на себе частку того презирства, яке відчуває народ до скомпрометованих  політичних діячів. Подумайте, чи варті всі парламентські фінансові блага того бруду і тих плям, які назавжди залишаться на вашій репутації, зазначають партійці.    
     
    ELCOMART Выборы 2006
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.