• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зірвано установчу конференцію Львівської міської громадської організації «Молодіжний Союз Наша Україна»

    Опубликовано: 2005-12-19 12:23:00
    Установча конференція Львівської міської громадської організації «Молодіжний Союз Наша Україна», яка мала відбутися, 17 грудня, була зірвана.
     
    Перед початком конференції зі 135 делегатів зал покинули близько ста чоловік.
     
    Голова ЛОО МСНУ Юрій Діканєв на імпровізованій прес-конференції заявив, що установчу конференцію зірвали голови львівських районних організацій НСНУ.
     
    «Вони хочуть впливати на «молодіжку». А ми повинні працювати на засадах партнерства, а не вказівок. Ми маємо свою позицію, ми не хочемо, щоб «Наша Україна», можновладці, посадовці впливали на нас – молодих людей», – наголосив Ю.Діканєв.
     
    Відповідаючи на питання кореспондента ЗІКу, Ю.Діканєв не спромігся озвучити, чому саме позиція «молодіжки» розходиться з позицією керівництва партії, відбувшись загально фразою: «Ми відстоюємо свою позицію».
     
    Голова Франківської РО НСНУ міста Львова, керівник депутатської групи НСНУ у Львівській міські раді Сергій Бащук заявив Західній інформаційній корпорації, що з того, що сталося під час установчих зборів ЛМГО МСНУ, не потрібно робити трагедії.
     
    «Нічого особливого не сталося. Керівництво партії на Львівщині – і Петро Олійник (голова ЛОО НСНУ, – ЗІК) і Олег Мандюк (голова ЛМО НСНУ, – ЗІК) просили обласну «молодіжку» відтермінувати проведення установчих зборів. Своє прохання вони мотивували тим, що не було створено організаційний комітет проведення установчих зборів і тим, що не всі охочі молоді люди встигли вступити до нашої «молодіжки»», – підкреслив С.Бащук.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.