• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко не буде брати участь у виборах

    Опубликовано: 2005-12-19 14:15:00
    Міністр оборони України Анатолій Гриценко не буде брати участь у березневих виборах до Парламенту не буду”. Про це він заявив сьогодні, 19 грудня.
     
    - Я буду залишатися на посту міністра оборони і робитиму все, для того щоб виконати важливі завдання по розвитку наших Збройних Сил, - зазначив він.
     
    Він також повідомив, що зараз готується відповідний наказ, який визначить порядок роботи Міністерства оборони зокрема, і Збройних сил в цілому в ході виборчої кампанії.
     
    - Армія не буде жодним чином забезпечувати просування будь-якої політичної сили. Водночас, усі військовослужбовці матимуть можливість ознайомитися з програмами партій, які братимуть участь у виборах і на центральному і на місцевому рівнях, - наголосив Анатолій Гриценко.
     
    - Це право кожного військового. Жодних обмежень не має. Але жодним чином не буде поєднана службова діяльність із пропагандисткою діяльністю в ході виборчої кампанії. Або людина звільняється, або вона йде у відпустку. Або вона не бере участі у виборчій кампанії але її прізвище присутнє у символічному списку і вона повністю виконує свої службові обов’язки. І я тоді як міністр маю повне право вимагати виконання цих обов’язків на 100%, - підкреслив Анатолій Гриценко.
     
    Міністр оборони також наголосив, що не буде жодного тиску, не буде намагання звільнити за те, що військовослужбовець йде на вибори.
     
    Прес-служба МОУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.