• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ярослав Кендзьор: З’їзд довів, що ми – одна команда

    Опубликовано: 2005-12-19 14:31:00
    "Про міжпартійний з’їзд Блоку "Нашої України" я можу сказати лише найтепліші слова, адже на ньому ми всі разом продемонстрували справжнє об’єднання патріотично-демократичних сил", – розповідає народний депутат-рухівець .
     
    "Вчора ми могли почути звідусіль: "Так!" Блоку "Наша Україна", бо Україна в нас одна! Тому всі ми, українці, маємо бути разом. У нас справжня Україна з воістину народним Президентом Віктором Ющенком. І ми пишаємося цим", – наголосив він.
     
    "На вчорашньому з’їзді ми мали змогу переконатися й у тому, що нова українська влада завоювала небачений до цього авторитет і кредит довіри народу. Перед нами постала нова Україна”, – зазначив Ярослав Кендзьор.
     
    "Мені приємно було спостерігати за позицією делегації Народного Руху України, яка гідно, достойно та авторитетно представляла нашу партію на блоковому з’їзді. Тут я додам, що Народний Рух України послідовно виступав за необхідність консолідації патріотично-демократичних сил на платформі Президента України Віктора Ющенка і виступу на виборах 2006 року єдиним блоком", – каже народний депутат.
     
    "Міжпартійний з’їзд іще раз довів, що всі ми – одна команда. Я твердо переконаний, що на парламентських виборах перемога буде за нами. Я точно знаю, що ми подолаємо всі перешкоди на нашому шляху", – заявив Ярослав Кендзьор.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.