• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У першій сотні Народного блоку Литвина поки ще троє рівнян

    Опубликовано: 2005-12-19 17:03:00
    У першу сотню виборчого списку до ВРУ від Народного блоку Литвина потрапили керівник Рівненського обласного виборчого штабу блоку НП Микола Шершун – 15 місце, Володимир Плютинський – 26 та голова РОО Народної партії Микола Сорока – 72. Втім, цей список ще не є остаточним, адже 5 березня 2006 року під час чергового партійного з’їзду буде переглядатися список і позиція у списку може бути змінена залежно від роботи кандидатів у народні депутати на місцях, на авторитет та розбудову партії. Про це Західну інформаційну корпорацію 19 грудня повідомили у прес-службі РОО Народної партії.

    Голова ВРУ, лідер Народної Партії Володимир Литвин очолив першу п’ятірку блоку свого імені. До неї також увійшли відома співачка Софія Ротару, космонавт Леонід Каденюк, академік Валерій Смолій та голова Верховного Суду України Василь Маляренко.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.