• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Серед Херсонських осередків політичних партій швидко поширюється епідемія благодійності

    Опубликовано: 2005-12-19 17:30:00
    Дитяче свято від КПУ, акція "Подаруй" – від НСНУ, а від "Батьківщини" – "справедлива пенсія".
     
    Благодійні акції від політичних партій – це класична форма передвиборчого піару. І виборці до них вже звикли і відносяться філософськи: хоч перед виборами отримати якусь реальну користь від політиків. Але часто безкоштовна допомога стоїть на грані порушення виборчого законодавства, а інколи є просто злочинним підкупом виборців. Необхідно добре "фільтрувати" запропоновану допомогу, і задуматись, а що за це попросять взамін. За останні дні виборцям Херсонської області запропоновані такі благодійні акції.
     
    18 грудня в ККЗ “Ювілейний” пройде дитяче свято на честь Дня св. Миколая та новорічних свят, влаштоване за підтримки народного депутата України від Херсонщини, активістки КПУ Катерини Самойлик. Як повідомила 1-й секретар Херсонського міськкому КПУ Алла Бєліченко, на нього в першу чергу запрошені багатодітні матері. Початок свята о 12.00.
     
    З 19 грудня міська організація НСНУ проводить акцію “Подаруй”. За повідомленням прес-служби обласної організації партії, дітям з інтернатів, дитячих будинків, інвалідам, ветеранам буде надана “предметна допомога”. Також з початку шкільних канікул (орієнтовано з 25 грудня) планується провести тиждень безкоштовного перегляду кращих дитячих фільмів для дітей у ККЗ “Ювілейний”. Серед спонсорів акції – Станіслав Путілов (ТОВ “Механічний завод”), Андрій Дмитрієв (“Медпрепарати”), Дмитро Рибалко (“Система аптек “Крок”), Роман Романов (Автосалон “Автопланета”), В’ячеслав Босакевич (ВАТ Дослідно-механічний завод “Проторус”), Станіслав Чуклов (ТМ “Балтійський продукт”).
     
    З 19 грудня стартує проект обласної організації ВО “Батьківщина” “Справедлива пенсія”. Про це голова обласної організації ВО “Батьківщина” Юрій Одарченко повідомив 16 грудня на прес-конференції в прес-клубі “Новий день”. За його словами, вже є методики і програми, які дозволять бажаючим перерахувати пенсії з урахуванням найбільш сприятливого періоду. Проект відпрацьований у Криму (звернулося 50 тис чоловік, 70% з них пенсії були перераховані в сторону збільшення). Люди зможуть приходити у розрахунковий центр у Херсоні або в громадські приймальні “Справедлива пенсія” в районних центрах. Більш детальна інформація буде пізніше.
     
    Політична Херсонщина
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.