• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Регіонали закарпатського краю провели благодійну акцію

    Опубликовано: 2005-12-20 11:34:00
    Учора після завершення літургій у православних церквах чотирьох населених пунктів – сіл Луги, Білин, Чорна Тиса і селища Великий Бичків, що на Закарпатті, – відбулося вручення солодких подарунків від Святого Миколая. Їх придбано на загальну суму понад 5 тис. грн. завдяки спонсорській підтримці районної організації Партії регіонів, яку очолює голова Рахівської районної ради Микола Беркела.

    Це не перша подібна ініціатива рахівців. Ветеранам Великої Вітчизняної та другої світової воєн надовго запам’ятається минулорічна акція на День Перемоги. Наприкінці ж серпня цього року рахівці та гості району були приємно вражені подіями, які відбулися у межах XV міжнародного гуцульського фестивалю та конкурсу „Гуцульська бринзя”. Тоді Микола Беркела, який також очолює районне товариство „Гуцульщина”, залучивши до організації свят однодумців із Партії регіонів, допоміг перетворити фестивальні дні в апофеоз фольклорного та декоративно-прикладного мистецтва, вшанування народних традицій. Наступні акції регіоналів району, за словами Миколи Миколайовича, не змусять на себе довго чекати.

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.