• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович здійснює передвиборчу поїздку до Харкова

    Опубликовано: 2005-12-20 12:17:00
    «Чому саме обраний Харків для стартової передвиборчої поїздки? – перепитав Віктор Федорович журналістів, які зустрічали його в аеропорту. – Харків – це один з найбільших індустріальних, освітянських та наукових центрів, перша столиця України. І думка, настрій жителів цього Слобожанського краю для нас дуже важлива.»

    У поїздці лідера Партії регіонів супроводжують керівник виборчої кампанії Партії регіонів Євген Кушнарьов, народні депутати України, члени парламентської фракції Партії регіонів «Регіони України» Тарас Чорновіл, Дмитро Святаш, Михайло Добкін, Василь Потапов та Василь Салигін.

    У ці хвилини у Харківському академічному театрі опери та балету відбувається зустріч Віктора Януковича з партійним активом обласної організації. Не всіх бажаючих зміг вмістити найбільший театр міста. Понад дві тисячі прихильників зустріли делегацію Партії регіонів на майдані, скандуючи «Я-ну-ко-вич!» Лідер Партії регіонів спочатку виступив на мітингу перед багаточисельними прихильниками та симпатиками Партії. Віктор Янукович заявив, що Партія регіонів іде на парламентські вибори з однією метою – в березні взяти владу в свої руки. «Ми не можемо більше дозволити, щоб ця влада продовжувала знищувати наше з вами майбутнє» - зазначив Віктор Федорович.

    У другій половині дня планується зустріч Віктора Януковича та народних депутатів з викладачами та студентами Харківського зооветеринарного інституту, робітниками одного з найбільших у області підприємств – заводу «ФЕД» та відвідини дитячого будинку сімейного типу.

    За традицією, ввечері, виступаючи на обласному телеканалі, Віктор Янукович відповість на запитання харківян та жителів області.

    Інформаційний сервер партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.