• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Утворено Закарпатський виборчий блок «Наша Україна»

    Опубликовано: 2005-12-20 12:48:00
    У Закарпатському обласному виборчому штабі було підписано угоду про створення Закарпатського виборчого блоку «Наша Україна». Про це Західній інформаційній корпорації 20 грудня повідомили в прес-службі штабу.
     
    До складу Закарпатської «Нашої України» ввійшли «Народний Союз Наша Україна», Партія промисловців і підприємців України та Конгрес українських націоналістів.
     
    Відповідний документ про створення блоку підписали керівник виконкому Закарпатської обласної організації політичної партії НСНУ Володимир Шкріба, голова Закарпатської обласної організації ПППУ Іштван Цап та заступник голови Закарпатської обласної організації КУН Василь Гурзан. Серед іншого документ визначає узгоджені норми представництва у депутати місцевих рад від політичних сил, які уклали блок.
     
    Як було зазначено після офіційного оформлення документів, блок «Наша Україна» має усі підстави розраховувати на підтримку більшості краян на виборах, які відбудуться у березні наступного року.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.