• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УНА самостійно іде на вибори

    Опубликовано: 2005-12-20 14:17:00
    Українська національна асамблея (УНА) вирішила самостійно йти на вибори до ВРУ. Про це заявив голова УНА на прес-конференції у Львові сьогодні.

    Юрій Шухевич розповів, що УНА відкинула ідею йти на вибори у блоці з Українською консервативною партією (блок Шухевича-Щокіна „Україна понад усе”).

    „Консервативна партія прийняла рішення і заяви, які викликали ноти протесту Ізраїлю”, ― пояснив лідер УНА.

    За словами Шухевича, УНА вирішила йти самостійно через загрозу зняття з реєстрації блоку як антиконституційного.

    На його думку, УНА нічого не втратить через те, що піде на вибори без УКП, бо ця партія, за його словами, була створена на базі МАУП і не мала розгалуженої мережі партійних організацій. Єдина користь від цієї партії, зі слів Шухевича, те, що УКП мала певні технічні можливості, зокрема, видання та внутрішнє телебачення серед структур МАУПу.

    Юрій Шухевич зазначив, що УНА готова співпрацювати з громадськими організаціями. Зокрема, у виборчих списках УНА буде запропоновано кожне п’яте місце братству воякам УПА.

    На переконання Шухевича, УНА здатна „візьме на Галичині поважний процент”. При цьому він не уточнив, на яку саме підтримку розраховує партії
     
    Вголос
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.