• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин : Люди на виборах не будуть розбиратися – де і яка партія, а загалом критикуватимуть владу

    Опубликовано: 2005-12-20 16:19:00
    Володимир Литвин висловив занепокоєння низьким зростанням ВВП у цьому році. Про це він заявив журналістам під час свого перебування на Житомирщині.
     
    Лідер виборчого Блоку Литвина закликав політиків та урядовців реально вибудувати бюджет наступного року, для чого, на його думку, потрібно вести серйозну принципову розмову в українському суспільстві і пояснити українцям причини ситуації, що склалася, і хто за неї має відповідати – чи попередній режим, чи нова влада, і що робитиметься владою у майбутньому.
     
    Поряд із цим Володимир Литвин закликав українських політків «не навіювати» людям щасливе майбутнє, від чого вони вже стомилися і хочуть мати щасливе сьогодення.
     
    Тому важливо аби парламент, представники Президента і уряду сконсолідувалися, визначили позицію і прийняли такі необхідні країні рішення, оскільки, за його словами, «Люди на виборах не будуть розбиратися – де і яка партія, а загалом критикуватимуть владу. А цього допустити не можна».
     
    На завершення, лідер «народників» зазначив, що проблема газу, про яку сьогодні говорять чи не найбільше, непокоїть українське суспільство більше, ніж українських політиків. І ця проблема, за його словами, має переважно політичну основу. Тому Володимир Литвин закликав до серйозної інвентаризації відносин України та Росії.
     
    «Якщо береш воду у сусіда з криниці, намагаєшся бути з ним у добрих стосунках» - сказав спікер. На його думку, коли сваряться політики, від цього завжди страждають люди. Тому українському політикуму слід подолати відчуття тимчасовості, невизначеності та розгубленості. На разі, за словами голови парламенту, в українсько-російських відносинах «потрібно не обмінюватися нотами, а вести серйозний діалог».
     
    Прес-служба НПУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.