• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин: Я думаю, Тимошенко і Ющенко уже ніколи не будуть разом

    Опубликовано: 2005-12-21 12:36:00
    Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що команди Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко ніколи не зможуть об'єднатися для створення "помаранчевої коаліції".

    "Я думаю, вони (Тимошенко і Ющенко) уже ніколи не будуть разом. Я був здивований, коли Петро Порошенко заявив, що вони готові співпрацювати з БЮТ, а Юлія Володимирівна – що вона готова створити коаліцію з "Нашою Україною", - сказав Литвин в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

    За його словами, у цієї коаліції є "тільки одна умова для існування: хтось з них має піти".

    На питання, хто має піти – Тимошенко або Порошенко, Литвин відповів: "Причому тут Порошенко? Беріть вище. Просто хтось має бути старшим".

    Він також сказав, що конфлікт між двома командами був закладений з самого початку, "тому що такі люди не можуть ужитися в одній команді".

    "Ви ж розумієте, що один з них уже увійшов у смак влади, а другий не міг змиритися з ним, що в нього значно більше можливостей, ніж дає йому посада, яку він займає", - сказав Литвин.

    "Коли відбулися основні призначення (уряду Тимошенко), я для себе зробив висновок, що це все ненадовго. І просто потрібний був привід для зведення рахунків", - додав він.

    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.