• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • БЮТ за зняття депутатської недоторканності

    Опубликовано: 2005-12-23 09:05:00
    Більш того, часто-густо заповітний мандат стає "дахом" для людей з не дуже прозорим минулим, зрозуміло, що в умовах виборів за пропорційною системою така небезпека зростає. Тому керівництво політичного Блоку Юлії Тимошенко, депутатська фракція БЮТ у Верховній Раді, партія "Батьківщина" далеко не з популістських, а суто практичних позицій робить протягом тривалого часу все, щоб нові органи представницької влади формувалися за рахунок чесних професіоналів - патріотів.
     
    Зокрема, прозоро пройшов процес формування партійних списків як кандидатів до Верховної Ради, так і місцевих рад. В ході цього процесу мешканці не тільки великих міст, а й невеликих населених пунктів мали можливість не тільки ознайомитися з претендентами на мандати від БЮТ, а й висловити свою точку зору на них.
     
    Важливою є вимога Блоку Юлії Тимошенко відмінити депутатську недоторканість для парламентарів. Саме для цього ще у вересні депутати-бютівці розробили проект конституційного подання, яким передбачалися відповідні зміни в Основному законі держави. На жаль, пройшло багато часу, а справа ця не зрушилася з місця, оскільки депутатам багатьох інших фракцій такий підхід не дуже подобається.
     
    Як зазначив нещодавно Микола Томенко, не дивлячись на це, було прийнято рішення , що при вступі до Блоку Юлії Тимошенко його члени зобов'язалися голосувати не тільки за відміну депутатської недоторканості у Верховній Раді, а й у місцевих радах". Як відомо, нещодавно прийнятий Закон відновив імунітет для депутатів місцевих рад.
     
    Прес-служба БЮТ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.