• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стретович: В списку Януковича що не призвіще, то хапаєшся за голову

    Опубликовано: 2005-12-23 11:43:00
    "В умовах непоінформованості наших громадян сьогоднішні "опозиціонери" намагаються підкинути суспільству "цукерку" про те, що, мовляв, команда "біло-голубих", котра йде в парламент, прагне "добра і миру" своїй країні. Насправді вони хочуть узаконити ту узурпацію влади, яка існувала до 2004 року". Так один з лідерів Виборчого Блоку "Наша Україна" Володимир Стретович прокоментував сайту RAZOM заяву міністра внутрішніх справ Луценка про те що 24 особи із перших 100 у виборчому списку Партії регіонів є свідками, підозрюваними або обвинувачуваними за різними кримінальними справами. "Тепер, - вважає Стретович, - біло-блакитні спекулюють на помилках молодих влади і запевняють. що вони "виправлять ситуацію" після виборів, будуть здійснювати "перетворення", читай – грабунок країни. Все це через те відбувається, що безкарність породжує вседозволеність, - зазначив політик.
     
    "Я вважаю, що безкарність тих, хто протягом 13 років глумився над Україною, сьогодні привела до того, що вони так високо підняли голови і сподіваються на свій політичний успіх". Аналізуючи список біло-блакитних, Стретович зауважив:
    "Відкриваємо список і дивимося. №7 – Ренат Ахметов. Тут, як кажуть, без коментарів. Хай коментує міністр внутрішніх справ, з яким він "чай пив".№8 - Віктор Тихонов.
     
    Достатньо згадати події Сєвєродонецка, з яким запалом він закликав до федералізації України. №10 – Борис Колесников. Сьогодні кримінальна справа, по якій він проходить, не закрита, однак "опозиція" підняла на щит тему політичних переслідувань, а МВС не проявляє необхідної рішучості. №11 – Кушнарьов, який теж переслідуваний сьогодні нашим законом за заклики до створення харківської автономії. №27 – відомий борець із виборчим законодавством Кідалов, перепрошую – Ківалов... №14 – Клюєв, один із ведучих "промоутерів" проекту по фальсифікації виборів і установки сервера. Я вже не кажу про Піскуна, який відомий своїми правничими "досягненнями".
     
    №56 – Микола Джига, свого часу працював заступником Кравченка, " клав на асфальт" того ж Володимир Сівковича, але тепер вони дивним чином опинилися в одному списку. Свого часу саме Джига стверджував Гонгадзе викрали наркомани, бо хотіли відібрати гроші на наркотики...
     
    №111 - Михайло Чечетов, який успішно продав Криворіжсталь. №109 – Микола Злочевський. Його компанія "Інфокс" у той час, коли він очолював міністерство природних ресурсів, наробила стільки "добра" країні, що нинішній міністр охорони навколишнього середовища нині через судові позови з'ясовує з ним стосунки, намагається позбавити цю компанію ліцензій, але вони встигли поповнити свої "запаси" мільйонами гривень. №142 – Микола Мельник. Відомий ректор відомої податкової академії, кум товариша Піскуна. Знову ж таки, його заслуги відомі як і те, що з його сейфу свого часу вкрали величезну суму доларів, він про це поспішив повідомити міліцію, тільки не відомо де вони взялися у ректора вузу... Список взагалі нагадує гримучу суміш. Там є колишній начальник УВД Донецької області Близнюк, який тепер начальник охорони компанії "Систем Капітал Менеджмент". Там є за супник міністра внутрішніх справ Гусаров, який слугував "дахом" для донецьких".
     
    "Тут що не прізвище, то відразу хапаєшся за голову , – підсумував Стретович.
    "Тому я вважаю, що слова міністра МВС є абсолютно достовірні, тільки необхідно, думаю, надрукувати повну інформацію щодо списків біло-блакитних з повною інформацією - хто і по якій справі проходить, - заявив він.
     
    Обсудить на форуме Силы Народа               Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.