• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЦВК візьметься за фінанси політичних партій

    Опубликовано: 2005-12-23 11:57:00
    Центрвиборчком під час виборів ретельно контролюватиме фінанси політичних партій та блоків, що братимуть участь у перегонах. На засіданні у четвер ЦВК затвердила порядок контролю за банківськими рахунками учасників виборів.
     
    Нагляд за ними центрвиборчком здійснюватиме спільно із Нацбанком. Перевірятимуть не лише джерела надходження а й витрати. За словами голови ЦВК Ярослава Давидовича, це продиктовано новим положенням виборчого законодавства. Воно передбачає відшкодування передвиборчих витрат партіям, що пройдуть до парламенту.

    Ярослав Давидович, голова ЦВК:

    - Законом передбачено відшкодування коштів передвиборчих фондів політичних партій, які будуть використані на передвиборчу агітацію. І сума тих коштів може бути до 30 мільйонів гривень. Це надзвичайно великі кошти і центральна виборча комісія уважно і ретельно відстежуватиме все те що витрачатимуть політичні партії на передвиборчу агітацію.
     
     
     Обсудить на форуме Силы Народа                                   5 канал
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.