• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СПУ передала в ЦВК документи на реєстрацію депутатів

    Опубликовано: 2005-12-23 16:02:00
    Соціалістична партія України передала в Центральну виборчу комісію документи, необхідні для реєстрації представників СПУ кандидатами в народні депутати.

    Перший секретар Політради СПУ народний депутат Йосип Вінський повідомив, що на реєстрацію в ЦВК передані документи відносно 450 кандидатів в депутати.

    За його словами, Соцпартія сподівається отримати в новообраній Верховній Раді «не менше 80-90 осіб і планує дуже серйозне представництво в місцевих радах».

    Вінський сказав, що на сьогодні в лавах СПУ налічується 250 тисяч членів. Партія налічує 27 тисяч первинних партійних організацій.

    За його словами, список СПУ до парламенту оновлено на 70% порівняно з попередніми виборами.

    Він відзначив, що під час виборчої кампанії соціалісти будуть використовувати всі методи, «відомі у світі», але всі вони будуть «в рамках виборчого закону». За його словами, основна технологія соціалістів – «іти до людей», тобто вести агітацію з кожною окремою людиною.

    Вінський зауважив, що соціалісти не ставлять завдання, щоб всі члени уряду - члени СПУ йшли під час виборчої кампанії у відпустку, але якщо вони братимуть активну участь у виборах, то тоді повинні піти у відпустку.

    Водночас він зазначив, що у партії достатньо сильний виборчий штаб, тому навряд чи потрібна участь членів уряду «як безпосередніх технологів» у виборчій кампанії. За словами Вінського, СПУ не потрібно відривати цих людей від основної роботи в уряді.
     
    Депутат
     Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.