• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прикарпаття: «Пора» запропонувала депутатам облради «добровільно відмовитись від додаткових прав

    Опубликовано: 2005-12-23 17:22:00
    23 грудня активісти Івано-Франківської обласної організації Громадянської партії «Пора» пікетували приміщення адмінбудинку, в якому проходила чергова 20 сесія обласної ради. «Пористи» протестували проти вчорашнього рішення Калуської міськради, яка не дала згоди на притягнення до кримінальної відповідальності двох депутатів міськради, які, на думку «Пори», «причетні до значних фінансових зловживань». Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    «Пора» вимагає не реєструвати горе-депутатів від мафії!», «Пора мафію за грати, а не в депутати!», – такими були плакати «пористів».
     
    Водночас, голова ОО Громадянської партії «Пора» Руслан Коцаба роздав депутатам обласної ради чисті бланки заяви щодо »добровільної відмови від додаткових прав, набутих через підписання Президентом України Закону «Про внесення змін до Закону України № 4201 «Про статус депутатів місцевих рад».
     
    Як зазначив Руслан Коцаба, з усього депутатського корпусу облради бланки заяви, адресованої Президенту України Віктору Ющенку (копія – прокурору області Миколі Гошовському) взяли лише вісім достойників облради».
     
    ЗІК
     Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.