• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київська "Наша Україна" та мер Олександр Омельченко підписали угоду про стратегічну співпрацю

    Опубликовано: 2005-12-26 10:12:00
    24 грудня 2005 р. Київська міська організація політичної партії "Народний Союз Наша Україна" та Київський міський голова Олександр Омельченко підписали угоду про співпрацю. Нею передбачається, що столична організація "Нашої України" підтримає на виборах члена Ради партії "Народний Союз Наша Україна" київського мера Олександра Омельченка; зі свого боку, міський голова своїм авторитетом підтримує в Києві на виборах до міської та районних рад партію "Наша Україна". Підписання угоди відбулася під другого етапу першої партійної конференції столичного осередку "Народного Союзу".
     
    Підписана угода передбачає стратегічну співпрацю не тільки під час виборчої кампанії, але й після виборів. Київська міська організація "Нашої України" та Київський міський голова Олександр Омельченко будуть взаємодіяти для забезпечення сталого економічного та соціального розвитку Києва та столичного регіону в контексті реалізації Програми Президента України Віктора Ющенка "Десять кроків назустріч людям". Передбачається спільна розробка та впровадження програм розвитку для наближення Києва до європейських стандартів життя, забезпечення стабільності життєдіяльності столиці та зростання добробуту киян.

    Прес-служба НСНУ
     Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.