• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У першій п'ятірці УНА-УНСО - вісім кандидатів

    Опубликовано: 2005-12-26 11:20:00
    Адже троє з них ще досі не реабілітовані після ув"язнення за участь в акції "Україна без Кучми". Якщо Верховна Рада не ухвалить закон про реабілітацію до того, як до ЦВК подаватимуть списки кандидатів в депутати, то місця колишніх ув"язнених займуть інші. Ними стануть журналістка телеканалу СТБ Наталка Чангулі та лідер гурту "Кому вниз" Андрій Середа.
     
    За словами голови УНА-УНСО Юрія Шухевича, на виборах вони планують набрати 7 відсотків голосів. І як тільки потраплять до парламенту, відразу будуть ініціювати проведення всеукраїнського референдуму щодо скасування конституційної реформи.

    Юрій Шухевич, лідер УНА-УНСО:

    -
    Що ви хочете? В країні два Генпрокурора. Який із них лігитимний? Може потім і два Президента буде? А після того, як буде конститууційна реформа, все це буде посилюватися. Той колгосп з 450 що краще ніж один, хай і поганий, але президент? Не буде краще! Буде тільки гірше...вон розворують Україну і будуть її грабувати.
     
    5 канал
     Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.