• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Єдина Родина" та "Жінки України" підуть на вибори у блоці "Сонце"

    Опубликовано: 2005-12-26 11:24:00
    Єдина Родина та Жінки України - політичні партії, але спільне їхнє утворення зветься Блок безпартійних "Сонце". Орієнтуватиметься він на електорат, що не належить до жодної партії. Тому претендує на 17 % голосів, каже Олександр Ржавський, перший номер сонячного списку.
     
    З інших більш-менш відомих імен у затвердженій пятірці - Олександр Чародєєв, який уже був народним депутатом. Задекларовані пріоритети - автоматизація процесів державного управління та ... розвиток творчих начал. І жодних натяків на вже існуючу партію із назвою "Райдуга".

    Олександр Ржавський, лідер Єдиної Родини:
    - Ви знаєте, з сьогоднішнього дня солнце піднімається. Бо день з сьогоднішнього дня стає усе більшим. І я думаю, що після того, як він підніметься ближче до виборів, то ви побачите - чому це сонце, і як воно засяє на політичному небосхилі України.

    Аліна Комарова, лідер Жінок України:
    - солнце як сімвол жізні!як сімвол прогресу!повинно світити всім нам. це сімвол нашого обєднання, сімвол нашого кращого майбутнього!

    Партія "Відродження" на вибори йде одиначкою. І також готова подати список до Центрвиборчкому. Очолює його новообраний голова партії Василь Гладких - єдиний залізничник у п'ятірці партії покійного міністра транспорту Кірпи. Далі - нинішні парламентарі, серед яких - екс-міністр оборони Олександр Кузьмук та колишній зять колишнього Президента Ігор Франчук.

    Василь Гладких, лідер Відродження:
    - Наша цель - воплотить в жизнь програмные цели партии, что позволит сделать реальностью ценности, близкие каждому гражданину Украины. Я говорю о теплом доме, цветущем саде и добрых соседях

    Натомість у списку ЛДПУ - жодного відомого імені (хіба що крім екс-кандидата у Президенти Ігоря Душина). Ліберал-демократи переконані, що й так здатні втілити наполеонівські плани, затверджені у передвиборній програмі. А саме - запровадити дві державні мови, судовУ реформу та, звісно, розвинути лібералізм.

    Ігор Душин, голова ЛДПУ:
    - Все, що можливо, має вирішуватися на місцевих рівнях. Більшість бюджетних коштів мають зосереджуватись на місцевих рівнях. Ліберальні демократи за дво палатний парламент. Необхідно створити умови, щоб точка зору регіонів була важливим чинником державної політики

    Звісно ж, кожна з політичних сил випромінює впевненість - тривідсотковий барєр вона легко здолає. 

     5 канал
      Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.