• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Павло Жебрівський: "Після парламентських виборів має бути створена помаранчева коаліція"

    Опубликовано: 2005-12-26 11:46:00
    "Ми вважаємо, що після парламентських виборів має бути створена помаранчева коаліція - і на рівні Верховної Ради, і на рівні органів місцевого самоврядування", - сказав голова обласної організації партії "Наша Україна" Павло Жебрівський.
     
    "До цієї коаліції, - вважає Жебрівський, - в першу мають входити ті сили, котрі входять до виборчого блоку "Наша Україна". Окрім того, ми запрошуємо до співробітництва і УНП, і соціалістів, і "Батьківщину" .
     
    "Найпотужнішою силою серед тих сил, котрі входять до Виборчого Блоку - окрім партії "Наша Україна" - в наші області є Партія Промисловців і Підприємців України, - повідомив Жебрівський. - Ми провели декілька раундів переговорів з цією партією, і вирішили, що наші сили повинні йти на вибори паралельно. Це розширить наші можливість під час виборів, а, по-друге, так ми в кінцевому результаті наберемо більше голосів".
     
    " Що стосується Конгресу Українських Націоналістів та Руху, то в Житомирській області вони втратили свої позиції, - вважає голова обласної організації партії "Наша Україна". - Звісно, серед членів цих партій є видатні в області люди, ми їм пропонуємо як фізичним особам увійти до партії "Наша Україна" та балотуватися від нашої сили до місцевих рад. Важко говорити і про парію ХДС в Житомирській області. УРП "Собор" в Житомирській області перейшла на бік "Батьківщини" і не входить у сферу впливу Анатолія Матвієнка.
     
    Тому "Наша Україна" буде йти на вибори усіх рівнів самостійно, - заявив Жебрівський, - але ми не виключаємо, що і КУН, і "Собор", і "Батьківщина", і соціалісти створять після виборів коаліцію. Ми вважаємо, що така коаліція має обов'язково бути, щоб об'єднатися перед загрозою реваншизму. Ми знаходимося в переговорному процесі з "Батьківщиною" - якщо вони погодяться, то попередню угоду ми можемо укласти до виборів, а в дію вона вступить після виборів".
     
    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"
      Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.