• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створюються регіональні Блоки "Нашої України"

    Опубликовано: 2005-12-26 11:56:00
    Закарпаття
    17 грудня в обласному виборчому штабі було підписано Угоду про створення Закарпатського Виборчого Блоку "Наша Україна". До складу Закарпатської "Нашої України" увійшли "Народний Союз Наша Україна", ПППУ та КУН. Відповідний документ про створення блоку підписали керівник виконкому Закарпатської обласної організації політичної партії "Наша Україна" Володимир Шкріба, голова обласної організації ПППУ Іштван Цап та заступник голови обласної організації КУН Василь Гурзан. Серед іншого документ визначає узгоджені норми представництва у депутати місцевих рад від політичних сил, які уклали блок.
     
    Львів
    19 грудня у Львові було підписано Угоду про створення Львівського Виборчого Блоку "Наша Україна". До нього ввійшли регіональні організації "Нашої України", НРУ, ХДС, ПППУ, УРП "Собор" та КУН.
     
    Петро Олійник висловив переконання, що Блок стане єдиною командою, яка в майбутньому зможе створити потужну фракцію в парламенті, для того щоб виконати завдання, поставлені Президентом. Проте за його словами, це тільки початок формування Блоку, оскільки результатом цього процесу повинно стати наповнення угоди конкретикою: цифрами, квотами та відсотками.
     
    Черкаси
    19 грудня в Черкасах відбулась Міжпартійна конференція Блоку "Наша Україна". В її роботі взяли участь керівники обласних партійних організацій "Народний Союз Наша Україна", НРУ, КУН та ХДС. Ними підписано угоду про утворення Черкаського регіонального Виборчого Блоку "Наша Україна".
     
    Тернопіль
    Сьогодні в Тернополі голови обласних організацій Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" Олег Гуменюк, ПППУ Микола Головач та УРП "Собор" Володимир Долинний підписали Угоду про утворення Тернопільського регіонального Виборчого Блоку "Наша Україна". На переговорах, які велись протягом дня, було досягнуто домовленостей про принципи формування блоку "Наша Україна" на місцевому рівні, обумовлено основні цілі та завдання.
     
    Хмельницьк
    На ІІІ-й Конференції Хмельницької обласної організації політичної партії "Народний Союз Наша Україна" було прийнято рішення про утворення Виборчого Блоку "Наша Україна" . До нього увійшли НРУ, КУН, ПППУ та ХДС.
     
    Чернігів
    24 грудня 178 делегатів другого етапу другої конференції Чернігівської обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна" ухвалили рішення про створення Виборчого Блоку "Наша Україна". До нього увійшли обласні організації політичних партій "Народний Союз Наша Україна" та НРУ.
     
    Рівне
    У Рівному створено Виборчий Блок "Наша Україна". До нього увійшли Рівненські організації НРУ, КУН, ПППУ, ХДС та УРП "Собор".
     
    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"
      Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.