• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Червоній не балотуватиметься у народні депутати України

    Опубликовано: 2005-12-26 14:30:00
    Голова Рівненської ОДА Василь Червоній не балотуватиметься у народні депутати України, а працюватиме на регіональному рівні та візьме участь у виборах до обласної ради. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.
     
    Таке рішення Василь Червоній прийняв після консультацій із керівництвом блоку, УНП та обласної парторганізації.
     
    Він вважає, що його відмова від участі у виборах до Верховної Ради за списком Народного блоку Костенка-Плюща цілком логічна. На думку Червонія, нині потрібно “продовжувати боротьбу за зміцнення влади на місяцях, щоб люди не розчаровувались у ній як це сталося в окремих регіонах”.
     
    Голова РОДА переконаний, що більшість його виборців та соратників сприймуть таке його рішення позитивно. “Я не шукаю собі запасного варіанту, як вважають деякі, і не подаватиму документи щоб вп’яте стати народним депутатом, а братиму участь у виборах до обласної ради. Якщо обласна партійна конференція прийме таке рішення, то очолю список УНП до облради”, - зазначив Василь Червоній.
     
    Відмова від участі в парламентських виборах не означає, що Василь Червоній не вірить у перемогу Народного блоку. Він висловив переконання, що цей Блок набере набагато більше, ніж три відсотки голосів. Однак нині він надає перевагу роботі в області.
     
    Вголос
      Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.