• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Катеринчук: "Моор и Кросондович" готова відстояти інтереси України в суперечці з російським "Газпромом"

    Опубликовано: 2005-12-26 14:43:00
    "Українська сторона в особі НАК "Нафтогаз України" сьогодні має хорошу юридичну базу для відстоювання своїх інтересів в Міжнародному арбітражному суді в Стокгольмі, - заявив в інтерв'ю сайту RAZOM член президії Ради партії "Наша Україна", народний депутат Микола Катеринчук, коментуючи інформацію про те, що адвокатська компанія "Моор і Кросондович" готова відстояти інтереси України в суперечці з російським "Газпромом".
     
    Але до цього потрібно готуватися, - зазначив Катеринчук.
     
    "Адвокатська компанія "Моор і Кросондович" має досвід роботи саме з цим судом, має позитивний досвід розгляду подібних справ, - зазначив Катеринук. - Я можу стверджувати, що такі справи розглядаються в Стокгольмському суді виклично в об'єктивній площині . Важко тиснути на цей суд. Виключно юридичні підстави будуть покладені в рішення цього суду".
     
    Коментуючи інформацію про те, що російський "Газпром" також готовий звернутися в Стокгольмський арбітражний суд, Катеринчук зазначив, що "все ще лишається можливість на політичному рівні вирішити суперечки. Перш ніж звертатися в Стокгольмський суд, треба зрозуміти, що усі інші аргументи вичерпано."
     
    Катеринчук підкреслив: "Думаю, шанси залагодити проблему на політичному рівні лишаються".
     
    Втім, зазначив депутат, "в Кабміні постійно ведеться робота з підготовки усіх необхідних документів для звернення до суду. Єдине, я не знаю, наскільки в Кабміні мають подібний досвід. Але адвокатська кампанія "Моор і Кросондович" такий досвід має, а тому пропонує свої послуги".
     
    "Не має значення, хто перший подасть позов - українська чи російська сторона , - заявив депутат, - 1 січня стане зрозуміло, чи потрібно нам це буде робити. І якщо Кабмін визначить, що саме адвокатська компанія "Моор і Кросондович" повинна представляти інтереси "Нафтогазу", то ця юридична компанія, наскільки я зрозумів з їхньої заяви, готова це зробити".
     
    Катеринчук уточнив, що Кабмін ще не звертався по допомогу до цієї адвокатської компанії , однак "компанія зробила заяву, що вона готова працювати в інтересах "Нафтогазу", - зазначив депутат.
     
    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"
      Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.