• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гуцули Путильщини шукають себе в списках виборців, а чернівчанам байдуже, чи вони там є

    Опубликовано: 2005-12-26 15:21:00
    Найактивніше себе перевіряють у списках виборців мешканці гірського Путильського району, де, за даними Чернівецької облорганізації КВУ, дані про себе перевірили вже 6,6 тисячі виборців з понад 18 тисяч занесених до списку.
     
    Чернівецька обласна громадська організація КВУ за сприяння координатора проектів ОБСЄ в Україні проводить просвітницьку кампанію серед мешканців щодо перевірки ними своїх прізвищ у списках виборців. Наразі активісти організації побували у Путильскому і Вижницькому районах, де роздавали листівки із закликами до людей перевірити себе у списках виборців.
     
    З’ясувалося, що на Путильщині дані про себе у списках виборців перевірили понад 30% виборців, у сусідньому Вижницькому районі – лише 2 тисячі громадян із 46 тисяч виборців. Найбільшу пасивність продемонстрували чернівчани, де зі 189 тисяч виборців на початок грудня себе звірили у списках лише понад 330.
     
    ЗІК
     
     Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.