• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин не виключає повторних парламентських виборів

    Опубликовано: 2005-12-26 16:27:00
    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин не виключає, що в Україні будуть повторні парламентські вибори. Про це він сказав сьогодні під час зустрічі з Героями України – працівниками аграрного сектору.

    За словами В.Литвина, «краще, зрозуміло, щоб їх не було, боюсь, що ці вибори розірвуть країну, що недостатньо будуть почуті політики і політичні сили, які можуть зв’язати країну, зшити територію».

    Він не виключив, що на майбутніх парламентських виборах, як і на минулих президентських, працюватиме принцип, коли люди будуть голосувати не «за» ту чи іншу політичну силу, а «проти».

    «В такому разі можна прогнозувати, що це будуть не останні вибори у 2006 році, якщо буде реалізовуватися такий сценарій, якщо така думка буде накинута суспільству, і суспільство її сприйме, сприйме фактично спрощений, полегшений варіант розвитку суспільства», - сказав В.Литвин.

    Крім того, він висловив думку, що не заздрить тій політичній силі, яка візьме на себе сміливість «організувати уряд і нести відповідальність за уряд в цей період».

    Депутат
     
     Обсудить на форуме Силы Народа
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.