• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Любарі на Житомирщині відбулося засідання активу районної організації Партії регіонів

    Опубликовано: 2005-12-26 16:54:00
    У ньому взяло участь близько ста представників партійних осередків району. Голова партійної організації Євген Малиш охарактеризував суспільно – політичну та економічну ситуацію в країні та в районі й поінформував про діяльність очолюваної ним організації у передвиборчий період. У районі загалом функціонує 33 партійних осередки, й триває робота по створенню іще десяти у невеликих селех, де мешкає до 200 жителів. Актив Любарської районної парторганізації уже завершує роботу по їх формуванню. На сьогодні в районній організації нараховується 518 партійців, про це повідомляє прес-служба партії.
     
    Порівняно з минулим роком, їх кількість збільшилася на половину.

    Під час засідання активу було прийнято до лав організації ще п’ятеро нових членів партії та вручено посвідчення кандидата у народні депутати від Партії регіонів керівнику Любарської районної організації Євгену Малишу.

    Перед учасниками засідання активу виступили перший заступник Житомирського обласного відділення Партії регіонів Микола Якименко та керівник обласного виборчого штабу Партії регіонів Сергій Рижук. Прозвучала інформація про стратегію партії та розроблену її керівництвом антикризову програму, було означено завдання для районної організації на передвиборчий період.

    Обидва промовці привітали любарців з новорічними й різдвяними святами й побажали в 2006 році нових перемог і звершень для благополуччя й процвітання рідного краю і всієї України.
     
    ELCOMART Выборы 2006
     
     Обсудить на форуме Силы Народа
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.