• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Лановий: "Березневі вибори покажуть, де істерика, а де правда"

    Опубликовано: 2005-12-28 09:50:00

    "Російські ініціатори останніх політичних демаршів, пов'язаних з "газовою" темою, діють занадто злагоджено з українськими ініціаторами таких же демаршів", - заявив представник Президента в Кабміні, рухівець Володимир Лановий, про це повідомляє прес-служба НРУ.

    "Розігрується піар-кампанія передвиборчого характеру, - вважає він, - аби утвердити в умах українців думку про нестабільність, посіяти зневіру, страх. Але ніяких причин для таких висновків нема. Подача газу в Україні не зменшиться, тому що навіть зменшення тиску в газові трубі відіб'ється не тільки на українських споживачах, а й на європейських. Газопровід - це споріднені судини, не може бути в одній трубі високий тиск, а і іншій - низький. Для Росії це буде означати колосальні фінансові втрати та різноманітні економічні санкції. Тому Україна фізично не може бути відключена від газозабезпечення. В фінансовому, платіжному відношенні договори між Україною та Росією передбачають взаємозв?язане підняття чи зниження цін на газ і на тарифи його транспортування через територію України.

    Навколо цього питання просто-напросто роздувають істерію".

    "Люди завжди бояться загроз, навіть якщо вони лише гіпотетичні. Їм властивий пошук захисту. Роздуванням "газової" загрози Янукович планує збільшити число своїх прихильників, вбиваючи їм у голови ідею про те, що тільки Росія нам може допомогти, а тому ми повинні стати перед нею на коліна. Чим істеричніші заяви будуть лунати з біло-голубого табору, тим, на їхню думку, більше прихильників вони матимуть на виборах. Однак результати березневих виборів все розставлять на свої місця і продемонструють, де були істерики, а де була конкретна справа", - сказав на завершення Лановий.

    ELCOMART Выборы2006

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.