• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звернення КПУ до громадян країни

    Опубликовано: 2005-12-28 11:13:00

    Компартия України звертається до громадян, до всіх виборців, які навесні будуть обирати депутатів різних рівнів:

    Сьогодні, коли країна стоїть на межі економічного банкрутства, а люди - перед загрозою виживання, політичні сили, які прийшли до влади на чолі з Ющенком і Тимошенко і ті, які прагнуть реваншу на чолі з Януковичем, Кравчуком тощо, цинічно використовують штучно створену їхніми зусиллями енергетичну кризу, як елемент брудної політичної гри у виборчих перегонах 2006 року.

    Компартія України заявляє, що та ситуація, яка склалася в державі (політична, енергетична та економічна кризи, знущання над правами і свободами громадян з боку влади і кримінального капіталу, масова бідність та безробіття) - це результат спільного обкрадання людей і країни саме тими, хто сьогодні під помаранчевими та біло-голубими прапорами, саме сили, що уособлюються Ющенком і Януковичем і підписали Меморандум про співпрацю, відверто брешуть, що будуть захищати інтереси простих людей - тих хто створює матеріальні блага, тих, хто є носіями культурних і духовних традицій нашого народу. Разом вони - і Ющенко, і Янукович, і Тимошенкоі , і ти, хто їх оточує, - грабували, грабують зараз і будуть грабувати надалі, якщо їм вдасться залишити владу в своїх руках.

    Прес-служба КПУ

      Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.