• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бойко: Блок Кравчука підтримають і на Сході, і на Заході України

    Опубликовано: 2005-12-28 14:47:00

    «Опозиційний блок Не Так!" під лідерством Леоніда Кравчука буде однаково сприйнятий і на Заході, і на Сході України, вважає лідер Республіканської партії України Юрій Бойко. Про це він заявив 27 грудня в інтерв'ю журналістам у Харкові, повідомляє прес-служба РПУ.


    "Я впевнений, що ми переможемо. В «Опозиційному блоці Не Так!" – прозорі й зрозумілі для виборців цілі, тому я впевнений, що люди зроблять правильний вибір", – сказав Бойко.


    Політик також висловив думку, що парламентські вибори 2006 року будуть останньою кампанією, на якій відбувається зіткнення особистостей: "Наступні вибори будуть змаганням ідеологій. Тільки ідеологія й особистість разом дозволять зробити правильний вибір", – сказав лідер республіканців.


    Відповідаючи на запитання про те, чим Опозиційний блок "Не Так!" відрізняється від іншої опозиційної сили – Партії Регіонів, Юрій Бойко зазначив: "Ми виступаємо проти федералізації. Політична ситуація настільки напружена, що будь-який рух у цей бік може привести до порушення цілісності країни".

    ELCOMART Выборы2006

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.