• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні низка політичних сил використовують адмінресурс

    Опубликовано: 2005-12-28 15:40:00

    До такого висновку дійшли представники Комітету виборців України, провівши відповідний моніторинг. Застосування адмінресурсу полягає перш за все в агітації посадовцями за ту чи іншу політичну силу.

    Спостерігачі за виборчим процесом зафіксували також непрозорість у формуванні партійних списків та брак біографічної інформації про кандидатів. Утім, у порівнянні із попередніми виборами, підготовка цих перегонів відбувається без значних порушень, зазначають представники організації. Основними проблемами залишаються підготовка до проведення місцевих виборів та неточності в списках виборців.


    Ігор Попов, голова правління КВУ:
    -
    Центральній Виборчій комісії потрібно надати роз"яснення щодо легітимності сформованих територіальних виборчіх комісій. Вони були сформовані до набуття чінності нового закону і терміни там різні. Президенту України нагадуємо про обіцянку звільняти тих посадових осіб місцевих організацій, які включені в списки кандидатами.

    5 канал

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.