• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вадим Литвин: "Бувші члени партії шукають собі місця в чужих списках"

    Опубликовано: 2005-12-28 16:36:00

    "На тлі успішної розбудови "Нашої України", коли партійні організації створено практично в усіх районах, містах, селищах і селах Київщини, почали активно працювати штаби "Нашої України", а рейтинг партії за останній місяць зріс з 17% до майже 28%, - наші політичні опоненти, не здатні працювати злагоджено і продуктивно, вдаються до старих , вже давно дискредитованих піар-технологій. Вони вирішили привернути увагу до своєї колишньої причетності до НСНУ" - сказав лідер київської обласної "Нашої України" Вадим Литвин у інтерв'ю RAZOM з приводу веб-конференції бувших членів "Нашої України".

    "Ті, хто давав сьогодні прес-конференцію - не лідери, і не члени "Нашої України". Вони по-різному залишили ряди партії: когось виключили з лав партії, хтось сам загубився, а ще дехто у партії і не перебував... Сьогодні вони, схоже, претендують на участь місця у самому БЮТ. А щоб нагнати ціну, називають себе ще й "членами обласної ради НСНУ", - сказав Литвин.

    Вадим Литвин також розповів, що Київська обласна організація Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" сьогодні нараховує майже 12 тисяч членів партії.

    "Щодня її лави поповнюються, і, що особливо приємно, переважно молоддю", - підкреслив він.

    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"

      Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.