• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Палестина: Партія Фатх виставила список на вибори

    Опубликовано: 2005-12-29 11:44:00

    Правляча палестинська партія Фатх повідомила, що подала узгоджений список кандидатів на парламентські вибори наступного місяця.

    Перед цим одна з фракцій, що відкололася від тієї партії, погодилася приєднатися до списку.

    Кореспонденти кажуть, що ця подія додасть упевненості палестинському президенту Махмуду Аббасу, оскільки очікується, що озброєне угруповання Хамас має кинути виклик Фатху на цих виборах.

    Вибори заплановані на наступний місяць.

    Ізраїльська сторона раніше заявила, що може заборонити голосування на сході Єрусалима в разі, як угруповання Хамас також братиме в ньому участь.

    Чільний палестинський посадовець на переговорах з Ізраїлем Саеб Ерекат заявив, що досягти перемир'я з войовничими палестинськими угрупованнями є надзвичайно важливим для палестинської влади.

    Тим часом Ізраїль обстріляв одну з баз палестинських бойовиків на півдні Лівану у відповідь на ракетні обстріли ізраїльського північного міста Кіріят Шмона.

    BBCUkrainian

    «Обсудить на форуме Силы Народа»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.