• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №282 від 27.12.2005. Про реєстрацію представника Української Консервативної партії в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу

    Опубликовано: 2005-12-29 11:50:00

    Розглянувши заяву Української Консервативної партії від 25 грудня 2005 року про реєстрацію її представника в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу та додані до неї документи, відповідно до частин першої - четвертої статті 72 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та керуючись статтями 11, 12, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати представника Української Консервативної партії в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Короткіна Василя Григоровича.

    2. Видати представнику Української Консервативної партії в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Короткіну Василю Григоровичу посвідчення встановленого зразка.

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.