• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Прогресивні соціалісти" готуються до війни. Вітренко пішла у парикмахерську

    Опубликовано: 2005-12-29 14:46:00

    За два дні до Нового року вирішили нагадати про своє існування "прогресивні соціалісти" і влаштували прес-конференцію на тему: "2006-й рік без Росії?". А щоб подія не минула без розголосу - журналістам представили сценарій імовірної громадянської війни.

    Прес-конференцію проводив "лідер №2" Прогресивно-соціалістичної партії України Володимир Марченко. На наше запитання: "Де Наталія Вітренко?", її вірний "санчо-панса" сором'язливо і коротко відповів: "У перукарні Верховної Ради". Володимир Марченко не уточнив, яку саме зачіску готує собі Наталія Вітренко - войовничого ірокеза чи благочестивої російської матрони - але хтива посмішка на його обличчі виказувала, що він особисто багато очікує від цього твору перукарського мистецтва.

    Однак, в цілому прес-конференція була зовсім не святковою. Журналісти в чергове почули про те, що Україна стоїть на порозі катастрофи, що агенти імперіалізму на Банковій роблять все, щоб підкорити гордий український народ кровожерним США і, відповідно, що ПСПУ цього не допустить.

    Головним же завданням цієї зустрічі Володимира Марченка із столичними журналістами було озвучити чергову ініціативу лідера блоку "Народна опозиція Наталії Вітренко" по консолідації опозиційних партій задля боротьби з "оранжевим анти-народним режимом".

    Вявляється Наталія Михайлівна Вітренко задля порятунку вітчизни, вирішила тимчасово вибачити "олігархізм" Віктора Медведчуку, "конформізм" Петра Симоненка та "зраду" Віктора Януковича (адже саме в цьому лідерка ПСПУ звинувачувала їх раніше), і запропонувати їм підписати спільну угоду "про формат і принципи співпраці у Верховній Раді - 2006".

    Коли ж Володимир Марченко почав перераховувати причини виникнення такої ініціативи, стало зрозуміло, що "прогресивні соціалісти" не проти погріти руки на "газовій війні". Зрозуміло, що даремно було очікувати від Марченка хоч тіні сумніву в тому, чи коректно поводить себе Росія, зате можна було почути весь комплекс винувачень: Ющенка - у спричиненні "газової кризи", Єханурова - у "відкритому бандитизмі" за намір відбирати належний Україні російський газ, а "трійку, що захопила владу" Ющенко-Тимошенко-Мороз - у зраді національних інтересів.

    Як можна було зрозуміти з перебігу прес-конференції, жоден з тих, хто удостоївся честі отримати пропозицію Наталії Вітренко ще не дав відповіді - ні "так", ні "ні". Однак, щоб потенційні партнери не сумнівалися, Володимир Марченко заявив, що за наявними у ПСПУ даними "оранжева влада вже де-факто втягує Україну в НАТО", а населення Сходу і Півдня країни готується до терористичних актів, спрямованих на знищення імовірних баз НАТО на території України. Де і коли в Україні з'являться бази НАТО, або хто очолює "рух народного спротиву", Володимир Марченко не уточнив.

    Інтернет Репортер

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.