• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №295 від 28.12.2005. Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Соціалістичної партії України

    Опубликовано: 2005-12-29 15:30:00

    До Центральної виборчої комісії 23 грудня 2005 року надійшла заява Соціалістичної партії України про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих 17 грудня 2005 року на ХІІ з'їзді партії та включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати Соціалістичної партії України, а також додані до неї необхідні для реєстрації документи щодо 394 осіб.

    На день подання заяви Соціалістичної партії України про реєстрацію кандидатів у народні депутати України до Центральної виборчої комісії не подали заяви про згоду балотуватися кандидатами у народні депутати України 56 осіб, включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України Соціалістичної партії України .

    Відповідно до частини третьої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України" особа, включена партією (блоком) до виборчого списку кандидатів у депутати, яка на день подання заяви партії (блоку) про реєстрацію кандидатів у депутати до Центральної виборчої комісії не подала заяви про згоду балотуватися кандидатом у депутати від цієї партії (блоку), вважається виключеною з виборчого списку партії (блоку) з дня подання заяви партії (блоку) згідно з пунктом 1 частини першої статті 58 цього Закону. Заява такої особи про згоду балотуватися, подана після подання партією (блоком) зазначеної заяви про реєстрацію кандидатів у депутати, не приймається.

    Враховуючи викладене, відповідно до статей 9, 10, пункту 5 частини четвертої статті 11, статей 55, 57, частини першої статті 58, частин першої-третьої, шостої-восьмої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Соціалістичної партії України, згідно з додатком 1.

    2. Вважати виключеними із виборчого списку кандидатів у народні депутати України Соціалістичної партії України згідно з додатком 2.

    3. Видати представнику Соціалістичної партії України в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу копію цієї постанови та посвідчення кандидатів у народні депутати України.

    4. Оприлюднити виборчий список кандидатів у народні депутати України Соціалістичної партії України разом із цією постановою в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр".

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

      Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.