• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександр Стоян: Наша позиція – федералізм

    Опубликовано: 2005-12-29 16:56:00

    Народний депутат, член фракції «Регіони України» Олександр Стоян 28 грудня у Рівненському прес-клубі запевнив журналістів, що більше революцій в Україні не буде. «Федералізм, державний статус російській мові, припинення міжконфесійної колотнечі та проведення антикризового менеджменту» – це лише частина з того, що пообіцяв від імені Партії Регіонів нардеп.

    «Ми за сильні регіони, – зауважив народний депутат. – Хай буде Слобожанщина, Полісся... і вони самі вирішать і мовні, і конфесійні, і соціальні питання». Крім того Олександр Стоян зазначив, що «і білорус, і негр, які живуть в Україні, мають знати українську мову».

    Існуючу газову кризу народний депутат ставить у вину теперішній владі, яка своїми діями і заявами поставила себе у сприйнятті Росії в один ряд з іншими іноземними державами. Основними ж помилками при намаганні подолати кризу Олександр Стоян називає залучення до переговорів «третьоступеневих» чиновників та використання телефонного режиму у спілкуванні з російською стороною.

    «Те, що сталося, це наслідок дій помаранчевої влади, – вважає Олександр Стоян. – Ціна на газ, яку пропонує Росія, зупинить виробництво в Україні». Але депутат не заперечує, що проблема з цінами на газ постала би навіть у тому випадку, якщо при владі залишався би Віктор Янукович: «Але тоді це відбувалося би поетапно і не було б такої кризи».

    Олександр Стоян звинуватив владу в обіцянках експорту Помаранчевої революції в сусідні країни, але впевнений, що в Україні революцій більше не буде. «Люди розчарувались в лідерах оранжевої революції», – переконаний народний депутат.

    Свій вихід із фракції «Наша Україна» Олександр Стоян пояснив тим, що фракція не підтримувала соціальних питань, які він ініціював як голова Федерації профспілок. Теперішню фракцію («Регіони України») та Партію Регіонів називає однією із сотні, але: «Більш потужною, більш впливовою і більш сильною».

    «Ми агітуємо за себе, а не проти когось... якщо нас не зачіпають», – зазначив Олександр Стоян. А об’єднуватись в парламенті народний обранець обіцяє з тими політичними силами, які під час передвиборчої кампанії не перейдуть межі толерантності і пристойності.

    ЗІК

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.