• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нашоукраїнці йтимуть у Чернівецьку міську раду на чолі із ректором та стаєром

    Опубликовано: 2005-12-29 17:40:00

    Рада Чернівецької міської організації НСНУ 28 грудня затвердила керівників міського та районних виборчих штабів та винесла на обговорення склад першої п’ятірки, – повідомила  прес-служба міської організації НСНУ.

    Винесену на попереднє обговорення партійну п’ятірку НСНУ до Чернівецької міської ради очолив ректор Чернівецького національного університету Степан Мельничук. До її складу увійшли голова міськорганізації НСНУ, головний консультант громадської приймальні Президента України в Чернівецькій області, керівник фракції НСНУ в міській раді Валерій Чинуш, чемпіон Європи-2005, срібний та бронзовий призер чемпіонатів Європи та світу, рекордсмен України з бігу на 800,1500 км Іван Гешко, керівник Садгірської райорганізації НСНУ, екс-заступник голови Садгірської райради, сваха народного депутата Віктора Короля Алла Горбатюк, а також рідний брат авторитетного в місті директора Чернівецького машзаводу Віктора Сідляра – Ігор Сідляр. Останній працює заступником начальника Головного управління економіки ОДА і до цього участі у політичному житті краю не брав.

    Керівником міського виборчого штабу затверджено Валерія Чинуша. Не зазначається, чи піде він після призначення керівником виборчого штабу у відставку або відпустку з посади головного консультанта громадської приймальні Президента України в Чернівецькій області.

    ЗІК

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.