• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров подякував владі Криму за організацію прийому дітей з Алчевська

    Опубликовано: 2006-02-06 11:24:00

    Глава Уряду Юрій Єхануров подякував владі Криму за організацію прийому дітей з Алчевська. Про це Прем’єр-міністр сказав під час наради з адміністративно-господарським активом Автономної Республіки Крим. За його словами, для дітей, які знаходяться в оздоровчих закладах Ялти та Алушти, „організовано 5-ти разове харчування, вирішені усі побутові проблеми”. „Зараз вирішується питання щодо забезпечення навчального процесу”, - повідомив Юрій Єхануров. „Діти у захваті”, - додав він. Керівник Уряду також висловив вдячність керівництву Укрзалізниці за координацію перевезення дітей з Луганської області.

    Глава Уряду повідомив, що на даний час до Криму вже прибули 3 тисячі 346 дітей разом із супроводжуючими, зокрема в суботу до Міжнародного дитячого табору "Артек" прибуло 1 тисяча 407 осіб. За його словами, протягом 5-7 лютого в автономію прибуде ще 3 тисячі 620 дітей, які будуть розміщені в санаторно-курортних закладах Євпаторії, Судака та Феодосії.

    „Сезон у цьому році ви розпочали раніше”, - відзначив Юрій Єхануров.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.